You are currently viewing Raplamaa 2. etapi  tulemused

Raplamaa 2. etapi tulemused

9.novembril toimus Valtus pingeline lauatennise võistlus, mis tõi kokku 49 nais- ja mees mängijat. Eriti hea meel oli noorte võistlejate üle. Võistluse korraldas Valtu Spordimaja ja auhinnad oli välja pannud Märjamaa spordiklubi.

Võistluse Ülevaade

Valtus aset leidnud võistlus pakkus terve päeva jooksul tuliseid ja meeldejäävaid pinksihetki, kus mõned mängud pakkusid ka põnevat vaatemängu ja kaasaelemasit.

Võistluse võitjaks krooniti Frank Tomas Türi, kes demonstreeris taaskord külma närvi, head mänguoskust ja strateegiat. Teisele kohale tuli Urmas Sinisalu, kes pakkus Tomas Türile konkurentsi, kuid pidi tunnistama 3-1 kaotus. Kolmanda koha saavutas päeva viimases ja kõike pikemas mängus Heino Kruusement, kellele pakkus visa vastupanu Imre Korsen.

Võistlusel paistis silma Ottomar Hõbeoja, kes tegi muljetavaldava tõusu, parandades oma algset kohta (21. koht) peaaegu 11 positsiooni võrra. Tema jõuline mäng ja järjepidevus tõid talle turniiri ühe suurima üllatusvõidu.

Naistest võitis Kristi Ernits, teine oli Ene Laur ja kolmas Aili Kuldkepp

Kalju Kalda võistluse korraldaja, jagas oma rõõmu võistluse edukuse üle. “Olen väga õnnelik, et Valtus toimunud võistlus läks hästi ja osalema tuli taaskord nii palju osalejaid. Me tõime kokku taaskord mitmed head mängijad, mänguarmastajad ja teised ning andsime võimaluse noortele talentidele end proovile panna,” Kalju Kalda.

Järgmine Rapla seeriaetapp toimub 9. detsembril Alu spordihoones.

Järgmiste võistluste info leiad – https://www.rapla.lt/ajakava