You are currently viewing Lauatennise õpitoad osutusid väga populaarseks

Lauatennise õpitoad osutusid väga populaarseks

01.- 28. novembrini korraldas Eesti Lauatenniseliit koostöös Liikumisaasta Sihtasutusega siselauatennise õpitubasid üle kogu Eesti. Lauatennist said huvilised koolitatud treenerite käe all proovida Tallinnas, Tartus, Kuressaares, Aseris, Viru-Nigulas, Kundas, Pärnus, Võrus ja Moostes.

Huvi õpitubade vastu oli rõõmustavalt suur ning nagu ka suvise välipinksi õpitubade tulemusena, liitusid ka nüüd mitme Eesti lauatenniseklubiga uued liikmed, kes soovisid hakata lauatennisega tõsisemalt tegelema hakata. Lisaks treeneritele ja kogenenud mängijatele said huvilised mitmes kohas proovida kätt ka lauatennise roboti vastu, mis osutus vägagi populaarseks.

Igas klubis oli osavõtt arvukas, lisaks klubide olemasolevatele mängijatele võib öelda, et hinnanguliselt käis igas klubis kätt proovimas keskmiselt vähemalt 10 või enam uustulnukat.

Eesti Lauatenniseliit tunneb algatatud projekti üle suurimat heameelt, sest see on olnud oluliseks väljundiks lauatennise kui põneva, tervistava ja samas taskukohase liikumisharrastuse propageerimisel.  Loodame sellised üritused muuta edaspidi traditsiooniks, et liikumisharrastuse edendamine ja lauatennise laiem tutvustamine ei jääks ainult liikumisaasta tegevuse raamesse vaid jätkuks kindlasti ka tulevikus.

Pilte erinevatest õpitubadest näeb SIIT